Oud-lid en bestuurslid van verdiensten Twan Helgers overleden

Op 18 oktober bereikte ons het bericht dat oud-lid Twan Helgers is overleden. Twan was bijna 20 jaar als bestuurslid aan onze vereniging verbonden, met name voor drumbandzaken en materiaalbeheer. Het meest tastbare is het nog steeds in gebruik: de windmachine die hij zelf vervaardigde. Ook in andere commissies was hij actief. Bij zijn afscheid als bestuurslid in 2002 werd hij op de jaarvergadering door de vereniging benoemd tot bestuurslid van verdiensten. Wij wensen Tiny en familie veel sterkte. 

Lid van Verdiensten Jo Eurlings overleden

Met verslagenheid hebben we op 28 oktober kennis genomen van het overlijden van ons Lid van Verdiensten Jo Eurlings. Jo was meer dan 65 jaar lid van St. Cecilia. Hij speelde in zijn jongere jaren klaroen bij de drumband en trompet in het orkest en was diverse jaren bestuurslid, met name actief in de technische en de financiële commissie. In het bijzonder stak hij veel uren in de opschoning van bestanden van de verjaardagsactie, medio jaren tachtig. Ook was hij lid van het ere-bestuur. Vanwege zijn jarenlange inzet voor de harmonie werd hij in het jubileumjaar 2000 op de feestelijke jaarvergadering benoemd tot Lid van Verdiensten.

Door gezondheidsperikelen moest hij de laatste jaren wat meer afstand van de harmonie nemen, maar zijn belangstelling bleef onverminderd. Wij wensen Mia en familie veel sterkte.  Dat beiden moge rusten in vrede.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here