Wanneer er thuis weinig geld is, kunnen ouders bij Sam& voor alle kinderen terecht, zodat ook hun kind(eren) mee kunnen doen met activiteiten zoals sport of het vieren van een verjaardag. Sam& is een samenwerkingsverband tussen Nationaal Fonds Kinderhulp, Jeugdfonds Sport en Cultuur, Stichting Leergeld en Stichting Jarige Job.

Nog niet alle ouders die het (tijdelijk) financieel lastig hebben, weten dat deze hulp er is. Hoe kunnen we dit oplossen? Wij gingen op zoek naar de beste ideeen voor en door kinderen, want alle kinderen moeten kunnen meedoen.

Uit 348 inzendingen is een selectie gemaakt van 20 kanshebbers. Welke 10 groepjes uiteindelijk zullen worden uitgenodigd voor de grote finaledag op 11 juni, is aan jullie. De groepjes met de meeste stemmen zullen hun idee een stap verder brengen met behulp van professionals en maken kans op een uitje met de hele klas.

Rafael, Indy enJulie ontwierpen de opdruk van een T-shirt. Klik HIER voor de link naar de pagina waar je je stem kunt uitbrengen. Na het uitbrengen van je stem ontvang je een email. Die moet je bevestigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here