14.7 C
Grevenbicht
woensdag, 19 juni 2024

Taptoe Born Editie 2023 op Burgemeester Kotenplein te Grevenbicht op 16 september!

Dit jaar vindt de Taptoe Born plaats in Grevenbicht, en wel op zaterdag 16 september! Koninklijke Harmonie Aurora is de organiserende vereniging dit jaar, en is uitgeweken van het alom bekende vierde weekend van juni naar dit septemberweekend, om alle ruimte te kunnen geven aan de organisatie van het OLS, wat dit jaar in Born plaatsvond.

De taptoe zal om 18.30 uur openen met het voorstellen van de deelnemende verenigingen uit de voormalige gemeente Born:

Koninklijke Harmonie Aurora Grevenbicht – Papenhoven
Harmonie Juliana Holtum
Harmonie Concordia Obbicht
Harmonie St. Cecilia Grevenbicht – Papenhoven
Harmonie L’Union Born

Aansluitend aan de voorstelronde zullen alle korpsen hun taptoeshow opvoeren met veel blaasmuziek, roffels en ingewikkelde loopfiguren, wat een garantie is voor mooie optredens en een goede sfeer! Tevens zal er dit jaar een spetterend verrassingsoptreden plaatsvinden door de kersverse jeugddrumband ‘Aw-gemeinte Bor’. De jeugd is al zeer druk met oefenen, dus ook dat belooft een fantastisch spektakelstuk te worden!

Na afsluiting van de taptoeshow zal de tapkraan nog even blijven lopen op het Burgemeester Kotenplein en gaat het feestje met DJ-LUC nog even door! Naast dorstlessers, zal Hilda Knevelman van café de Mert zorgen voor de inwendige mens met haar BBQ, grill en soulfood!

Wij hopen u te mogen begroeten tijdens de Taptoe Born in Grevenbicht!

Bijschrift foto: De deelnemende verenigingen aan de Taptoe Born in 2019, toen de taptoe voor het laatst in Grevenbicht plaatsvond.

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws