Adres: Roerlaan 6.

Begane grond:
Ruime entree voorzien van laminaatvloer. De hal biedt toegang tot de keuken, het toilet en de trap naar de 1e verdieping. Hier is ook de meterkast.

De keuken is in 2018 voorzien van een nieuw keukenblok inclusief apparatuur . Ook hier dezelfde laminaatvloer die doorloopt naar de entree en de kamer. Vanuit de keuken kun je naar de royale woonkamer en aan de achterzijde naar de bijkeuken. En er is een deur naar de voorraadkelder.
De kamer heeft ook weer dezelfde laminaatvloer en de wanden zijn van witte sierpleister. In de bijkeuken ligt een tegelvloer. Hier zijn de aansluitingen voor de wasmachine, droger en vaatwasser en hier hangt ook de HR CV ketel die vernieuwd is in 2018.

Vanuit de bijkeuken kun je naar de aanbouw. Deze is aan de achterzijde voorzien van een grote schuifpui. Hier heb je uitzicht op de beklinkerde achtertuin met een mooi groot tuinhuis.

1e verdieping
Portaal met vlizo trap naar zolderruimte. Zolder is deels te gebruiken voor opslag. Dit portaal biedt tevens toegang tot de vier slaapkamers en de doucheruimte.
De doucheruimte is voorzien van een douche en wastafel. Drie slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en de wanden en plafonds zijn van witte sierpleister. Slaapkamer 4 moet nog worden geschilderd of er is eventueel een badkamer van te maken.

Het pand is eind 2018 voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en dubbele beglazing . Alleen de voordeur en de zijdeur zijn nog van hout. Via de zijdeur kom je in een grote verwarmde kelder die voor meerdere doeleinden te gebruiken is.

De hele oprit heeft een aluminium overkapping met polycarbonaat platen.

Schipperskerk is een mooie rustige woonomgeving, Woning ligt op een paar kilometer van de op- en afrit van de A2 Born of Roosteren. Verder is in Grevenbicht een AH supermarkt, slagerij en bakker voor de dagelijkse levensbehoeften.

Rechtstreeks te koop van de eigenaar. Prijs 179.000,- k.k.

Voor verdere informatie of een bezichtiging kunt U reageren via e-mail: missbandit@ziggo.nl Bellen of appen kan ook: 06 – 10093497.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here