14.1 C
Grevenbicht
vrijdag, 24 mei 2024

Terugblik algemene ledenvergadering EHBO vereniging

Op donderdag 11 april jl. werd de 69e algemene ledenvergadering gehouden in zaal Aurora. Middels de vastgestelde agenda werd de ALV afgehandeld.

Terugblik verenigingsjaar 2023
Alle jaarstukken passeerden de revue waaronder notulen, financieel overzicht, begroting en terugblik over het jaar 2023. Ook de evenementen hulpverlening werd in dit overzicht vernoemd. Financiën: Verslag penningmeester over boekjaar 2023 en de begroting 2024 werden goedgekeurd door de vergadering.

Opleidingen
Er werden 9 eerste hulp herhalingslessen georganiseerd en 4 reanimatielessen voor het AED project. Waarbij dat laatste punt opgemerkt wordt, dat er nog vrijwilligers nodig zijn om het project te ondersteunen. Aanmelden kan op; http://www.hartslagnu.nl/ Ook kunnen gegadigden zich aanmelden voor een reanimatie en / of EHBO opleiding. Nieuwe leden / bestuursleden zijn noodzakelijk en van harte welkom. De vereniging wil zelfs opleidingen aanbieden tegen gereduceerde kosten. Mocht dat niet lukken, zullen verenigingen bij hun evenementen in de toekomst mogelijk zelf voor EHBO-ers moeten zorgen.

Bestuursverkiezing
Aftredend en herkiesbaar bestuurslid Mw. Anja Helgers en Wilma de Jong. Zij werden met algemene stemmen herkozen. Ook werd als nieuw bestuurslid gekozen; Mw. Ria Lebens. Voorzitter dankte de vergadering voor het vertrouwen in de herkozen en nieuw gekozen bestuursleden. Tevens ging de dank naar de zittende bestuursleden voor hun inzet. Extra aandacht was er voor het instellen van een Continuïteitscommissie.

Huldiging jubilarissen 2024.
Tijdens deze ALV. mocht voorzitter Frans Laumen 4 jubilarissen in het zonnetje zetten voor meerjarige trouwe dienst aan de vereniging; 20 jaar Wendy Beucken-Savelkoul en Marcel Beucken. 30 jaar van Maria Lechner en Ton Schmeitz. Voor alle jubilarissen waren bloemen vergezeld van jaarspeld van de overkoepelende Nationale EHBO-Bond. Ook waren er dankwoorden voor de inzet van de leden, instructeur en Lotusslachtoffers van de vereniging.

Namens bestuur,
voorzitter Frans Laumen

Vorig artikel
Volgend artikel

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws