Onder redelijke weercondities werkte de Jeu de Boulers hun tèt a tèt competitie 2021 af. Duidelijk is wel dat de vrouwenpower binnen deze club aan een stijgende opmars bezig is. Wat zich weer uitte in een verdiende eerste plaats en kampioen 2021 Paula Salden – Smeets, en een derde plaats voor Bettie Lebens. Tussen hen in nestelde zich Piet Schreurs op plek twee. Alle felicitaties gaan dan ook naar hun.

Met de olympische gedachte, er bij zijn is belangrijker dan winnen, was dit een treffen dat veel belangstelling opwekte onder de gevestigde boulers. Ook was er sprake van een grote publieke belangstelling. Dit geeft weer voeding om dit toernooitje bij gelegenheid weer op de kalender te zetten.

Het voornemen om medio augustus een toernooi op te starten voor doubletten is in volle gang. Hiervoor kunnen leden zich nog inschrijven. De kampioenen zullen tijdens de jaarvergadering, die gepland staat op 17 september a.s., de aandacht krijgen die een kampioen verdient. Het outdoor seizoen zal worden afgesloten met een gezellig samenzijn in de vorm van een barbecue aansluitend aan deze jaar vergadering. Meerdere uitleg zal t.z.t. nog worden verstrekt hier over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here