Op zaterdagmiddag 14 mei (13.30 tot 15.30 uur) en op zondag 15 mei van 9.00 tot 15.30 uur vindt er weer een rommelmarkt plaats in de tuin van het CAP-huis, Bronstraat 2 in Born. Op onze rommelmarkt vinden jullie o.a. kleding, tassen, beddengoed, boeken, lpโ€™s, dvdโ€™s, huisraad, snuisterijen, decoraties, apparatuur en nog veel meer. Kortom alles wat je op een echte rommelmarkt kunt verwachten.

In en rond onze 16 marktkraampjes  vinden jullie o.a. kleding, tassen, beddengoed, boeken, lpโ€™s, dvdโ€™s, huisraad, snuisterijen, decoraties, apparatuur en nog veel meer. Kortom alles wat je op een rommelmarkt kunt verwachten.

Ook deze keer wordt de opbrengst evenredig verdeeld tussen de activiteiten van het Cap, voor kinderen en jongeren in eigen omgeving, en de werkzaamheden van de Zusters van de Goddelijke Voorzienigheid in Congo. De Afrikaanse zusters zetten zich aldaar in voor onderwijs en gezondheidszorg.

Onze overburen van het Hospice Bronnerhof zijn op zondag ook met een kraam present om jullie koffie/thee of soep aan te bieden en geรฏnteresseerden kennis te laten maken met hun prachtige werkzaamheden.

Elke vrijdagochtend tussen 9 en 11.00 uur kunnen  jullie overigens terecht bij het Cap-huis voor het brengen van spullen, zoals bruikbare kleding, textiel, schoenen, rommelmarktspullen ( geen meubels), medische spullen en incontinentie materiaal.

Zondagmiddag 22 mei gaan wij met kinderen en jongeren mountainbiken in Sittard.  Alle kinderen die zin hebben in een actieve en gezellige middag kunnen mee. Voor de fietsen wordt ter plekke gezorgd.

Op 11 juni gaan wij met de kinderen in de leeftijd van groep 4 & 5 een dag naar de speeltuin. Bij goed weer naar Bokrijk, bij slecht weer wijken wij uit naar een overdekte speelgelegenheid.

Voor meer info en opgaven kunnen jullie terecht bij Fransien, 06-13551984.

Welkom op onze rommelmarkt en bij onze activiteiten. Graag tot ziens, een hartelijke groet vanuit de stichting CAP.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here