Langs deze weg nodigen we jullie van harte uit voor onze open dag op zondag 6 november, tussen 10.00 en 12.00 uur, in Gemeenschapshuis Oos Hoes (Schoolstraat 2, Grevenbicht).

Waarom?

Zoals jullie misschien weten is onze jeugdopleiding sinds 2020 anders georganiseerd: kinderen uit groep 1 t/4 van de basisschool zetten hun eerste stappen in het muziekonderwijs bij Musaca: een samenwerking tussen de drie harmonieën in Grevenbicht en Obbicht. Wanneer de kinderen hun opleiding bij Musaca hebben afgerond, kunnen ze kiezen bij welke harmonie ze hun opleiding vervolgen. Elke harmonie organiseert daarom in november een leuke ochtend of middag, zodat de kinderen en hun ouders kennis kunnen maken met de vereniging en de opleiding.

Voor wie?

Onze open dag is bedoeld voor iedereen die graag eens een kijkje wil nemen bij onze vereniging. Ook als je géén muziekopleiding hebt gevolgd bij Musaca ben je dus van harte welkom!

Daarnaast is het mogelijk om als volwassene in te stromen bij onze vereniging: ken je iemand of ben je zelf al (ervaren) muzikant en op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging of een gezellige vereniging? Dan is de open dag een mooi moment om eens nader kennis te maken!

Wat staat er allemaal op het programma?

Het programma van onze open dag bestaat uit een mix van spellen, instrumenten-workshops, handige informatie over onze opleiding en de vereniging, én een gezellige kennismaking met onze aanwezige leden:

  • 10.00 uur: start van de open dag met een binnen-spellen-speurtocht voor de jeugd en een introductiepraatje voor ouders, muzikanten en andere geïnteresseerden.
  • 10.45 uur: workshops met instrumenten (o.a. trompet, trombone, bas en klarinet) en een kijkje bij de repetitie van onze slagwerkgroep, toegankelijk voor iedereen.
  • 11.15 uur: samen pannenkoeken eten, filmpjes kijken en gezellig iets drinken.

Deelname is gratis, en na afloop krijgt de jeugd nog een leuke attentie mee naar huis.

Aanmelden

Laten jullie even weten of jullie komen? Aanmelden kan via dit formulier

Deelname is gratis, en na afloop krijgen jullie nog een leuke attentie mee naar huis.

Kleurplaat

Hebben jullie onze kleurplaat al in de brievenbus gehad? Downloaden kan ook, via www.cecilia-online.nl/kleurplaat! Neem je ingekleurde kleurplaat mee op 6 november; de mooiste kleurplaat krijgt van ons een prijs!

Hopelijk mogen we jullie op 6 november verwelkomen!

Vriendelijke groetjes, namens heel St. Cecilia,

John Maassen
Voorzitter Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here