Beste inwoners van Grevenbicht en Papenhoven!

Via deze weg willen wij u tijdig op de hoogte brengen van het feit dat er van 4 tot en met 6 juni een feesttent en kermis zal verrijzen op het Burgemeester Kotenplein en een gedeelte van de Boulevard te Grevenbicht. Om het oude Pinkstergevoel terug te krijgen pakken we groter uit waardoor we een gedeelte van de Boulevard en Raadhuisstraat zullen afzetten. Dat wil zeggen dat de Boulevard (vanaf de apotheek), de bocht bij de bakker en het oude Gemeentehuis, tot en met het kruispunt bij café Aurora deze dagen afgesloten zijn voor doorgaand verkeer.

De wegafzetting zal vanaf vrijdagmiddag/avond tot en met dinsdagmiddag/avond van kracht zijn. Voor de hulpdiensten is overigens wel genoeg plek gelaten en de ondernemers in de buurt, omliggende straten en huizen in de straten rondom het Burgemeester Kotenplein, Boulevard en de Raadhuisstraat zijn via een andere route gewoon met de auto te bereiken. Tevens zal er een omleidingsroute voor de lijnbus van kracht zijn!

Graag willen we u ook vragen om in de aanloop naar deze dagen deze route vrij te maken van geparkeerde auto’s, daar er een algemeen parkeerverbod geldt. Uw auto verzetten kan ook slim zijn, als u die dagen nog met de auto op pad wilt.

Wij beseffen dat met deze activiteiten voor u enige overlast gepaard zal gaan. Wij vertrouwen op uw begrip in deze. Tevens hopen wij u te mogen verwelkomen op dit gratis dorpsfeest om de mooie Pinksteren in Beeg in stand te houden! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here