Snel een heerlijk en romantisch diner op tafel zetten? Wij helpen u graag en presenteren u het volgende menu.

Bestellen kan tot en met 11 februari. U kunt uw gerechten afhalen op zondag 14 februari tussen 10:00 en 12:00 uur. De voorgerechten worden u al geheel opgemaakt aangeboden. De andere gerechten kunnen gemakkelijk gemaakt worden.

Voorgerechten

  • Zalmcarpaccio met limoen crème, salade van aardappel en kappertjes en frisée €6,95
  • Pulled duck met een rilette eendenlever, rucola en uiencompote €6,95

De voorgerechten worden opgemaakt op borden

Soepen

  • Bisque d’Homars (kreeftensoep) €4,95
  • Wilde paddenstoelensoep €3,95

Hoofdgerechten

  • Zacht gegaarde kalfswang met tagliatelle in truffelsaus met een frisse salade €16,95
  • Heilbot met kruidenkorst, Noilly Prat saus, puree van aardappel en knolselderij, bospeen en peultjes €16 ,95

Desserts

  • Trifel met panna cotta, mango mouse, ananas compote en passievrucht €5,95
  • Kaasplankje €6,50

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here