Vastelaoveszondag organiseert de Zaate Hermenie De Roepoepers het Beegter Vastelaoves Konkoer (BVK). Dit jaar is er een verrassende locatie toegevoerd aan de rondtocht die de deelnemers gaan maken.

Het BVK spektakel vindt plaats op carnavalszondag 23 februari om 20.11 uur in de verschillende cafés van het Zawpenseriek. En zoals elk jaar is er nu ook weer een speciaal BVK-café. Waar dat is houden De Roepoepers nog even geheim.

Iedereen die een optreden wil verzorgen mag zich melden bij De Roepoepers. Inschrijven kan via roepoepers@ziggo.nl.

Wat je gaat doen maakt niet zoveel uit. Het gaat om de show, de vastelaovessfeer en de eeuwige roem. Muzikanten, play-back artiesten, acteurs, buuttereedners, dansmarietjes, solo of als groep: echt alles kan.

In elk café is een min of meer deskundige jury’s paraat die de optredens gaat beoordelen. Uiteindelijk zullen de hoogste drie deelnemers hun prijzen in ontvangst mogen nemen.

En voor wie zelf echt niks kan verzinnen: geen probleem. Kom kijken, meezingen en sjoenkele bij café Aurora, café Oos Hoes, café de Mert of gewoon ergens lang de route tussen de café’s. Of misschien het speciale BVK-café.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here