I.v.m. het Coronavirus heeft de organisatie van de jaarlijkse Voorjaarsmarkt besloten om de markt te verplaatsen van zondag 19 april naar zondag 20 september! De standhouders worden door de organisatie apart hierover geïnformeerd.

Naar de jaarmarkt komen van oudsher standhouders uit heel Nederland, België en Duitsland. De aangeboden artikelen van de diverse stands variëren van kleding, lederwaren, CD’s, hobbyartikelen, gereedschappen, bloemen, planten en snacks tot wenskaarten, boeken, strips, keramiek, parfums, sieraden, antiek en curiosa. Vooral de aanwezigheid van steeds meer stands met 2e-hands en curiosa maken de markt tevens tot een heuse snuffelmarkt.

Tevens is een gedeelte van het marktparcours gereserveerd als kindermarkt, waar kinderen tot 12 jaar hun spullen te koop aan mogen bieden.

Voor de bezoekers zal natuurlijk alles in het werk gesteld om een zo gezellig mogelijk verblijf op de markt te garanderen – ook in het najaar. Op het centraal ingerichte terras kan onder het genot van een drankje genoten worden van de live muziek die gedurende de markt ten gehore wordt gebracht. Over het parcours verspreid zijn er tevens diverse eetgelegenheden.

Voor meer informatie en inschrijven: www.cecilia-online.nl/voorjaarsmarkt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here