16 C
Grevenbicht
zaterdag, 13 juli 2024

Vrijwilligers gezocht voor ZLF 2024

ZLF2024 zoekt nog dringend vrijwilligers voor zondag 21 juli en zondag 28 juli. Je kunt je alleen of met vrienden aanmelden en tevens maximaal 3 verenigingen begunstigen.

Vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in om een programma van wereldklasse te organiseren dat de rijke tradities en levendige cultuur van de regio weerspiegelt. De organisatie is nog dringend op zoek naar vrijwilligers voor met name zondag 21 juli en zondag 28 juli. De vrijwilligers die meehelpen begunstigen één of meerdere aangemelde verenigingen naar keuze (max. 3), waar een eventuele vergoeding (bij een positief saldo) van de gewerkte uren naar toe gaat. Overigens hoeft een vrijwilliger niet per se lid te zijn van een vereniging. 

Aanmelden van vrijwilligers en verenigingen kan via de website van www.zlf2024.nl onder het kopje “Vrijwilligers”. Wij willen ons enthousiasme op u overbrengen om ons te helpen deze unieke Limburgse traditie in stand te houden, stellen jullie hulp zeer op prijs en waarderen een eendrachtige medewerking. Doen jullie met ons mee? Heb je een vraag of opmerking, neem dan gerust contact met ons op via personeel@zlf2024.nl.

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws