Met droefheid hebben wij afgelopen dagen kennis genomen van het plotseling overlijden van Theo Mostert. Kort na de oprichting van de vereniging is Theo lid geworden van de Raad van 11. In 2020 vierde hij zijn 4×11 jarig lidmaatschap.

Als vakman op het gebied van licht en geluid heeft hij tijdens al deze jaren het voortouw genomen en de supervisie gehad over de technische inrichting van de zaal bij de festiviteiten van VV De Zawpense. Niet alleen aan onze vereniging heeft hij zijn kennis en diensten verleend, maar ook aan de vele andere plaatselijke verenigingen en regionale festiviteiten in de brede omtrek van Grevenbicht.

Voor zijn inzet en verantwoordelijkheid is hij in het huidig nog lopende vastelaovesseizoen benoemd tot Erezawpens 2020. Een blijk van erkenning voor zijn vele verdiensten, niet alleen voor Grevenbicht, maar ook voor de wijdse regionale en internationale regio. Een bekroning voor zijn enorme betrokkenheid bij onze vereniging waarvan hij terecht volop genoot.

Helaas heeft het niet zo mogen zijn dat hij zijn welverdiende titel tot aan de overdracht heeft mogen dragen. Aangeslagen en in duisternis gehuld nemen wij afscheid van Theo.

Wij wensen zijn familie veel sterkte.
Theo, rust zacht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here