14.2 C
Grevenbicht
zaterdag, 13 juli 2024

Wat te doen eind juni…..??

De hele maand juni staat in onze regio in het teken van garagesales, kofferbakverkopen en rommelmarkten. Het zou interessant zijn te onderzoeken waarom we met zijn allen zo gek zijn op speuren en snuffelen.

Vaak zijn we niet eens op zoek naar iets speciaals, maar komen we toch een onverwachte vondst tegen. Dat ontbrekende bordje van oma’s servies, uitdagend speelgoed voor de kinderen, die vaas in precies de goede kleur, dat ene jurkje in de juiste maat en verrassend mooi antiek.

Daartegenover staat de trend om geregeld je interieur te wisselen, op te ruimen en je te ontdoen van spullen die niet meer gebruikt worden. Een uitverkoop is daarvoor een prima gelegenheid.

En als je dan ook nog duurzaam bezig wilt zijn en houdt van een koopje dan….. móet je wel naar Illikhoven komen op 30 juni. Daar vindt die zondag van 8.00 uur tot 14.00 uur een rommelmarkt plaats.

Juist omdat hier géén handelaren komen, is het ván ons vóór jou!! De kans op een spectaculaire vondst is zo veel groter. Je bent van harte uitgenodigd om tussen de spulletjes van inwoners van Illikhoven en Visserweert te neuzen.

Naast al die koopjes en interessante artikelen vind je ook nog een springkussen voor de kinderen en uiteraard is er de mogelijkheid tot het nuttigen van iets lekkers bij de Pitstop bij Lisette.

Wij hopen u allen te mogen begroeten op 30 juni in het pittoreske Illikhoven.

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws