14.4 C
Grevenbicht
maandag, 17 juni 2024

Welkom bij de buren

In Obbicht is een klein jaar geleden ’t Törpshoes geopend!

Ondergebracht in een schitterend verbouwd pand aan de Markt, waar ooit de Rabobank was gehuisvest, is het een multifunctionele en maatschappelijke gemeenschapsvoorziening voor en door de inwoners van dat dorp. Maar… ook ‘de omgeving’ kan daarvan gebruik maken! Bij het maandelijkse en erg succesvolle ‘Samen Aan Tafel bijvoorbeeld, ’is ook plaats voor niet-Obbichtenaren en dat blijkt ook aangezien er de nodige Beegtenaren gebruik van maken.

‘t Törpshoes is ook  beschikbaar om af te huren voor verenigingen, vergaderingen, particuliere feesten, exposities, workshops en noem maar op, voor jong en oud.

Al vanaf de fase van de voorbereidingen draait het allemaal (een uniek concept )op vrijwilligers en ook die zijn meer dan welkom als ze ‘van buiten’ Obbicht komen. Gastvrouwen en -heren, administratieve hulpen, klussers maar ook mee-denkers… het lijkt wel of we er nooit genoeg hebben.

Lijkt het u wat om op welke manier dan ook te helpen van ’t Törpshoes een onmisbare voorziening te maken, neem dan contact op of loop eens binnen.

Op de website van het dorpsplatform (de website van ’t Törpshoes wordt aan gewerkt)  en de Facebookpagina van: ’t Törpshoes vindt u alle informatie.

Contactadres: torpshoesobbicht@gmail.com of loop tijdens de open inloop uren even binnen.

Vorig artikel
Volgend artikel

gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hoofdadverteerders

Aankomende evenementen

Verenigingen

laatste nieuws