Met inpandig bereikbare garage, tuinkamer en vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde. Adres: Mik 5, Papenhoven-Grevenbicht. Vraagprijs: € 519.000,-.

BEGANE GROND:
Hal/entree met tegelvloer, meterkast en toilet (zwevend closet en fonteintje) biedt toegang tot de keuken en de woonkamer.
De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Deze ruimte biedt u een vrij uitzicht over de voorgelegen weilanden. De woonkamer staat middels openslaande deuren in contact met de achtergelegen tuinkamer.

De keuken kent een gesloten karakter. Deze ruimte is afgewerkt met een industriële betonvloer en uitgerust met een luxe keukeninstallatie welke is v.v. diverse inbouwapparatuur o.a. afzuiging, inductie kookplaat, koelkast, vriezer, combi-oven, koffie-zet-apparaat en een vaatwasser.
Ook de keuken staat in directe verbinding met de achtergelegen tuinkamer. Deze sfeervolle ruimte biedt optimaal tuincontact door de diverse raampartijen en de aanwezige tuindeur. Tevens is de daglicht-inval optimaal te noemen door de aanwezige velux-dakramen. Verder is de ruimte afgewerkt met een mooie parketvloer en uitgerust met een gashaard.
Middels de keuken zijn verder bereikbaar:
– de wasruimte met aansluitpunten witgoed en de standplaats van de Cv-installatie;
– de inpandig bereikbare garage met tegelvloer, garagepoort en voorgelegen oprit.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot 4 slaapkamers en een badkamer, respectievelijk groot:
– slaapkamer 1: 7,40 x 3,18m met bergkast welke toegang biedt tot de bergzolder;
– slaapkamer 2: 3,06 x 2,91m;
– slaapkamer 3: 2,87 x 4,95m;
– slaapkamer 4: 3,98 x 3,05m.
– geheel betegelde badkamer (2,87 x 3,61m) welke is ingedeeld met een ligbad, een inloopdouche, een zwevend closet en een vaste wastafel.
De gehele eerste verdieping is (m.u.v. de badkamer) afgewerkt met een grindvloer.

ZOLDER:
Middels trap in de kast van slaapkamer 1 is de bergzolder bereikbaar. Deze ruimte kan eventueel middels vaste trap bereikbaar gemaakt worden en afgewerkt worden tot extra woonruimte.

TUIN:
Voor- en achtergelegen, tuin met vrij uitzicht, terras, houten tuinhuis met overdekt terras en gazon. De achtergelegen tuin is middels zelfstandige achterom bereikbaar.

Kijk voor meer informatie en foto’s op de website van de makelaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here