Vastelaovesvereniging de Zawpense uit Grevenbicht bestaat 4 x 11 jaar. Dit heuglijke feit wordt komend seizoen op een aantal momenten groots gevierd, maar niet nadat  op 9 november de jaarvergadering is gehouden.

Andre Hazes Band

De aftrap van de festiviteiten, op 10 november om 20.00 uur, bestaat uit het evenement “Gans Beeg zunk Hazes”, met een spetterend optreden van de And’re Hazes Band (met support act en DJ). Deze band speelt geheid de Zawpensetempel Oos Hoes helemaal plat. VV de Zawpense zorgt voor de typische Hazes-entourage (blikken Heineken, knakworsten en nog veel meer). Van het publiek wordt verwacht dat zij zich passend zullen kleden.

Kaarten kosten € 7,50 per stuk en zijn te koop bij Slijterij en Partyservice Van Didden aan de Houtstraat. Wacht niet te lang, want op = op.

Officiële opening

Op de 11de van de 11de volgt dan de officiële opening van het jubileumseizoen. Vanaf 11.00 uur is de Zawpensetempel al weer geopend. Om 11.11 uur wordt het eerste jubileumvat ceremonieel aangeslagen, waarna de tapkraan uiteraard blijft stromen. VV de Zawpense zorgt natuurlijk ook voor de inwendige mens. Optredens van Hofkapel Daag & Nach, de Himmlische Heinies en das Tirol Team staan garant voor een fantastische dag. De entree voor dit evenement is geheel gratis.

Jubileumprins

Uiteraard hoort bij een jubileumjaar een Jubileumprins(enpaar) en andere hoogheden. Deze worden in het weekend van 12 en 13 januari 2019 in Oos Hoes bekend gemaakt. Afwijkend van een regulier seizoen is dat de (jubileum)receptie dit jaar op een zondag wordt gehouden en wel op 17 februari 2019 vanaf 11.11 uur. Houd komende publicaties in de gaten voor verdere details.

Hemelvaart

Als kers op de taart presenteert VV de Zawpense rondom Hemelvaart nog een feestweekend van allure. Op 29 mei zal de fameuze band Juicy Lucy exact 5 jaar na hun allerlaatste optreden (in Grevenbicht) weer de bühne beklimmen en de feesttent aan de Steenweg op de kop zetten. De dag erna vindt op dezelfde locatie een dag voor het gehele dorp (en omstreken) plaats, met optredens van diverse artiesten en de huis-DJ. Ook bij deze gelegenheid zorgt VV de Zawpense weer voor passend eten en drinken, zoals u dat van hen gewend bent. Verdere informatie over deze evenementen volgt spoedig.

De jubilerende  vastelaovesvereiniging de Zawpense hoopt u op een (of liefst meerdere) van deze evenementen te mogen begroeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here