Essens verkoopt geen namaakproducten.

U zult nooit een ander logo op onze producten zien. Alleen ons logo.

We doen niet alsof we iets of iemand anders zijn …

– De verpakking is Essens.

– De namen van onze parfums zijn Essens-codes.

De enige reden waarom je zou kunnen denken dat het “nep” of “gekopieerd” is, is omdat onze geuren allemaal geïnspireerd zijn door de beste parfums ter wereld.

Alles wat we doen en verkopen is legaal en wordt aangenomen door de overheid, en ons bedrijfsmodel is ook legaal aangezien we deel uitmaken van de Direct Selling Association.

Onze productie is gecertificeerd door GMP (Good Manufacturing Practice), ISO 9001-2008 en staat onder constante controle volgens de strengste voorschriften en normen van de Europese Unie.

Maar wist je dat?

– Veel designer parfums worden gemaakt door hetzelfde bedrijf dat de onze maakt?

– Ons parfum wordt hoger beoordeeld. Dus als je je hele leven genoegen hebt genomen met Eau de Toilette en honderden hebt betaald, kun je nu genieten van de geur die je verdient en upgraden naar een meer geconcentreerde geur en minder betalen

– Essens-parfums zijn GEEN imitaties of vervalsingen. Imitaties zijn producten die zijn ontworpen om mensen * voor de gek te houden * door te denken dat het een merknaam is, terwijl dat niet zo is. Het is meestal gemaakt van inferieure producten en wordt illegaal verkocht. Ze besteden meestal veel moeite om de fles en de doos na te bootsen, maar de geur is niet eens in de buurt! Deze bedrijven hebben geen toegang tot de premium essences en ingrediënten die worden gebruikt in hoogwaardige designer parfums.

– Essens parfums zijn “Geïnspireerd door” grote merken. Al onze producten zijn ONZE originelen. We hebben bestaande merken als uitgangspunt genomen, maar die zijn niet precies hetzelfde ….

Ze ruiken hetzelfde! Daarom zijn ze zo populair. Maar we stoppen het afgewerkte parfum in onze eigen fles. We hebben ons logo erop gezet.

Maar wat zit er eigenlijk in?

Al onze ingrediënten komen uit Seluz … dezelfde fabriek waar veel A-merken worden gemaakt. De meeste, zo niet alle parfums die u al kent, worden namens hen gemaakt door andere bedrijven, en Seluz is een van hen – al tientallen jaren een leider in hun vakgebied.

Parfumeur zijn is een titel die slechts 700 mensen in de wereld bezitten … Deskundige neuzen creëren een geurstof uit ongeveer 1500 gewone grondstoffen. En het creëren van een uniek parfum is beslist een kunst!

Het creatieve parfumeurteam van Seluz bestaat uit 17 parfumeurs. Dit parfumeurteam wordt geleid door 6 meesterparfumeurs waarvan er slechts 50 in de wereld zijn! Ze hebben diepgaande wereldwijde ervaring in veel productgebieden.

We hebben toegang tot gelijkwaardige basisgeuren en onze meesterparfumeurs creëren en perfectioneren deze originele parfums. Het eindproduct is iets dat eigenlijk van hogere kwaliteit is dan de inspiratie waarop het was gebaseerd!

Waarom? Vanwege de geurconcentratie. Onze parfums en aftershaves zijn allemaal Parfum (niet Edt of Edp) en bevatten allemaal minimaal 20% etherische oliën … veel meer dan sommige van onze concurrenten die “geïnspireerd door” parfums verkopen en meer dan veel van de high street merken ook!

Dus hoe komt het dat het zo betaalbaar is?

Omdat het wordt verspreid door gewone mensen zoals wij.

We hoeven niet te betalen:

* Beroemdheden

* Advertentiebureaus

* Modellen

* Tv-netwerken

* Warenhuizen

Essens kiest ervoor om een netwerk van distributeurs te gebruiken om onze producten te verkopen. Het geld dat normaal wordt besteed aan aanbevelingen van beroemdheden, tv-advertenties en billboards, modellen en winkels, wordt gebruikt om nieuwe geuren en productlijnen te creëren en vooral om Essens-leden te betalen en te belonen die het woord verspreiden en onze parfums aan onze klanten distribueren.

Sample map

Ik heb een geweldige map die je een paar dagen vrijblijvend mag lenen zodat je thuis op je gemak de parfums kunt uitproberen. Bekijk de video met uitleg of stuur een whatsapp naar 0614822977 en ik leg je graag uit hoe dit in zijn werk gaat.

www.nhbclaudia.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here